Wednesday, June 15, 2011

saya merajuk tau :p



eh , facebook rara merajuk dgn awak tau . tau tak sbb ape ? sbb hari ni rara nak deactived awak lah . rara tak bole layan awak slalu nty rara bole abaikan study rara pulak tau tak . buat mase ni kite BREAK kejap tau . rara nak majuk dgn facebook jugak . jangan nakal2 tau . layan la org lain rara nak touching kejap je . just nak cakap yg rara mmg tak ley sntuh facebook dah . sbb rara kene fokus study lepas ni walaupun rara mmg tak bole nak fokus sbb rara ni bukan jenis cintekan buku tapi cintekan mukabuku mcm awak lah . awak paham kan ? rara akan cube gak . tp wt masa ni , 100% nak deactivate . rara btul2 brharap takde sape yg trase bile rara deactivate fb sbb niat rara hnya utk xbuang masa n bnyak abes kan mase . thats all -_- bnyak subjek rara tak lulus .mgkin sbb banyak habiskan mase dgn facebook kan kan . takpe facebook rara tacing kejap je . after SPM rara bukak awak balek oke . rara promise :D bubye u all

4 comments:

Asyrafeqa said...

tekezut eqa nenok ka rara tae da dlm fbie .. ):

cIk Rara said...

eh , nape terkejut plak ? hehe

Asyrafeqa said...

tibe2 mcm tu je ..):

cIk Rara said...

eh , jgn la sdey . ka rara trpakse buat mcm ni . sorg sgt .