Tuesday, June 28, 2011

AFTER TUISYEN !

okay selalunye rara pergi tuisyen mase hari selase and kamis je . selase (AKAUN) and kamis pula (MATH) . yeah ! hari ni tuisyen la macam biase deh . pergi dalam pukul 8.30 malam . eh , nak tahu tak hari ni rara engat rara yang datang lambat tahu tahu pulak tepat pukul 8.30 tercegat kat depan ruma cikgu rara yang pertama coming ? pelik je kan . tahu tahu jela rara ni memang suke datang lambat lambat . hee ~ yang pasti bile kawan kawan se tuisyen rara bilang yang dorang ade hal bukan nye sorang kawan rara yang ade hal tapi dalam 2 3 orang lah senang cerita . ape pun nasib cikgu bukan jenis ambil hati . sbb cikgu rara ni sporting bile kite akan hormat die sebagai cikgu . paham kan ape yang rara cakap . sayang kat KORANG . hee ~ hari ni ade cousin cikgu kol petang tadi kate nak datang . dieorang tu dari SEREMBAN . so , hari ni kami keluar awal sikit lah . rara and the geng kuar pukul 10.00 malam . awal lagi kan ? memang awal pun . ade membe rara ajak lepak minum2 . so , semua pun join jadi kami pun pergi la same same . semua nye ade yang datang tapi cume dayah and hasrul je . ape pun best la jugak tadi . sbb ade kawan laki rara belanja rara makan ABC dgn tyra and ayu . wah , dah la tadi lupe bawak duet . nasib baik dorang belanja . memang happy sangat hari ni . rara dah la jarang untuk gelak-gelak dengan mmbe . bile lepak dengan dorg mesti ade je bende yang buat rara happy :) kawan terima kasih sebab buat rara gembira . rara dah lame tak happy mcam ni. even , banyak sangat kepale hotak rara ni berfikir bende yang penting tapi rase rara penting . eh , panjang lebar pulak berceritakan . rara stop lepak dgn dorg dalam nak dekat pukul 11 malam jugak lah . and then rara balek . tu je . tapi i'm happy today :)
.
.
.
.

eh , lupe nak cakap ni rara tangkap secara senyap senyap . hee ~ rara memang suke tangkap gambar senyap .kesian korang kan . HAHA . padan muke :p

kesian syahrul kenape la die buat muke mcam tu . kelakar sih . ape pun . 
i'm happy :)


2 comments:

Asyrafeqa said...

yeah !! shuh shuh "PROBLEM"
yeah yeah HAPPY ! hee

cIk Rara said...

yeah ! mule kan dengan happy :)