Thursday, June 30, 2011

BILA TAK TAHU DUDUK DIAM ?

hey , ye memang rara ni jenis yang tak tahu duduk diam . jadi rara dgn adek rara (bunga) telah melakukan perkara yang pelik . iaitu menyanyi terlalak dalam bilik baru sekejap tadi . hee ~ macam2 lagu dinyanyikan . maka nye nanti rara persembahkan lagu yang rara nyanyi dengan lagu yang adek rara nyanyi . men nyanyi je lirik lagu pun silap perkataan  . HAHA . ape rara kesah :D :P 
jum saksikan
.
video
ni adek rara nyanyi lagu TERIMA KASIH GURUKU :) 
die pun nyanyi lirik tunggang langgang mcam rara . hee ~ :P

video
hee ~ menggile je kan . mesty korang tak suke and akan gelakkan .
.
.
tammat . mase untuk pergi kelas tuisyen .
.
.
.

video
tengoklah rara kalau dah BERfeeling . macam syok sendiri je kan kan .
adek rara ni banyak cakap betul . 
.
.
.
.

video
ni lagi makin gile gaye nye . HAHA . saksikan jela bile rara sudah tak tahu duduk diam okay . 
.
.
.
tammat . mase untuk pergi kelas tuisyen .

No comments: