Thursday, June 16, 2011

GROUP TUISYEN :)

oke korg nak tahu tak ape entry rara kali ini . yes mesti mahu tahu kan kan ? entry rara bertajuk GROUP STUDY . ape yg dikatekan group study or study group . walaweh , pedulikan ayat rara yang serba TERbalek ini oke . yg penting awak awak sume hepy tau tau . yg rara nak story sbenar nye about dekat kelas tuisyen . kalau nak tahu after cuti 2minggu . meja duduk skang sudah ditukarkan kepada 2kumpulan . maka nye korg masih tak paham kan . maksud nye tuisyen rara ni kene dibahagikan 2kumpulan tapi msti cmpur gurl and boy . okay sudah paham kankan ? jadi kan yg rara nak cakap GROUP RARA adalah ayu , shahrul , tupit and hasrul . manakala , GROUP TYRA adalah daya , naim , amirul and faka . kalau korg nak tahu semenjak belajar mcm ni fikiran rara jadi maken brkembang . tahu2 jela kan . mase dulu same je depan tepi kawan gurl . now , da lain msty ade boy . so , bnde ni bole mengelakkan drpd malu nak brtnye kan mmbe boy . lagi pun dlm klas tuisyen rara ni rara da ngam dgn sume frenz boy . u all tau jela kan rara ni bukan jenis suke sgt kawan dgn laki mungkin sbb ade satu cerite dulu yg mmbuat kan rara takut nak kawan dgn laki . kalau korg nak tahu mmg panjong benor le cerite yg teman nak cite . jadi abaikan aje deh .. yg penting korg HAPPY mcm rara kan kan . so , tu je la yg rara nak story kat korg . sbb rara hapyy korg pun dpt happy mcm rara kan . bubye :D

4 comments:

Asyrafeqa said...

ewah2 ... ~ huhu~ .. tp kbanyak if group mostly girl mmg manyak ckp en .. hee ~

cIk Rara said...

haha , betul tu . nampak pun perempuan kan . tapi yg penting perasaan ka rara takut kwn dgn laki da maken hilang sedikt :)

tyra said...

haha tak lah wey , daq tucen kita budak boy lagi mnyak ckp . haissh . lagi-2 2pit , shahrul , ngn faka . yg len besew2 je ~ xD

cIk Rara said...

hehe , ala 2x5 je kite kan kan .