Saturday, June 4, 2011

holiday 1

oke u all rara nak story pasal rara bercuti di penang ! wah , penangkan msty ade muke cm mamak smacam dgn rara ni . hehe . tak dpt nak bygkan tau .btw mmg best sgt :) rara pegi mase jumaat tau .and pagi2 sabtu rara kene bangun and kene berpakaian baju kurung segala . nmpak ayu tau rara :) i like. rara pakai baju kurung wane purple tau nmpak kan keremajaan rara ye . bile da brcuti kat penang mcm2 bhase penang yg rara dpt blajar . kdg2 tu nak terikut jugak . suke sangat .oke mase nyee utk pergi kendurilah . sbelum ni rara ade tgkp pic kak fyra dgn kak dayah kite yg comel ni :)
..
.
.
.
oke ye dr kanan ni kak fyra and kiri ni pulak kak dayah .
kak dayah ni sbye dgn bf rara :) suke kawan dgn kak dayah .
iloveyou kak dayah . hee ~
walaweh ,ni dy org gemukk mau lalu sat . haha . habak bhse penang.
cek tau sikit2 . oke ye ni rara and kak dayah :)
makin itam rara kan . gemuk pulak tu . hehe :) tak reti nak kurus sebenor nyeee .
.
.
.
.
sambung cerita 
.
.
.
.
oke lah lepas je snap pic kan. rara pun ade la lalu dekat jmbatan pulaupinang .mcm jakun je rara ni bukan ape sbb da lame tak mai penang .last pegi pun mase drjah 5 lah .. oke lah dgn ala2 org yg sejakun mcm rara ni rara pun ade la tgkp pic. hehe . just see .
tu je yg rara smpat snap :)
and then kami pun bertolak lah ke rumah kenduri . hari ni rara pergi 2 rumah kenduri tau .penat tapi happy .
pergi pergi pergi dan pergi smpai jugak kat uma kenduri yg 1 ni dekat seberang jaya. and makan mkan . da abes makan terus berangkat nak ke kenduri no 2 and ni kan rara ade men dgn budak2 .ade la sorg budak ni suke rapat dgn rara .perangai sejibik dgn anak buah rara name dy .
org pggil dy kakak tau . dy ni mcm buas jugakk lah . hope bile da besar dy jadi budak baikkan :)
and then ade lak sorg adek ni name dy RARA. wau ! ade ye adek rara .
rara asik pggil dy adik rara . ni la dy .
ha , ade lak lg satu rara nak ckp yg rara ade makan cupcake yg sebijik wane dgn baju kurung rara :)
oke lah da abis kenduri nak balek and tido kejap . nty kite smbung lagi k :)
bubye . iloveyou my blog (^_^)

4 comments:

Asyrafeqa said...

hamboiii~ jalan tanak ajak :P huhu~ xD

bieha kamza said...

jeles nya... :(

tyra said...

bercuti sokmo ~

cIk Rara said...

eqa : jumjum . dah lepas la eqa . i'm sorry :)
kak bieha : ala , len kali kite g same2 k .
tyra : haha , ade sokmo plak . :D