Saturday, June 25, 2011

BUKIT MELAWATI

yuhuu ~ makcik rara ini mahu menerangkan tentang BUKIT MELAWATI . anda pernah dengar tak ? of coz korg tak tahu sbb rara tanye dengar bukan ambil tahu . ape2 jela merepek si RARA nih . berbalik kepada tajuk entry kite ini . rara sebenarnye hari ni kuar dgn family rara . abg rara yg first ade balek ruma mggu ni . abg rara uh tggl dekat klang and dy mmbawa bini nye kaka imah and baby dorg haziq :) btw , hari ni rara just pergi dengan jala , leyha , ijah and ila je . sibling yang lain ade hal . biase lah tu kan . hee ~ malas nak bercerita . rara cume kenal kan gambar2 yang smpat rara snap tadi .just see okay :)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
.
.
.
.
.




























sambil2 tu kami berjalan kaki hinggalah ke destinasi yang dituju :) 
happy sangat hari ni dapat kuar dengan family . walaupun tmpt yg rara pegi ni da bnyak kali pegi . kalau nak tahu rara mase ni tgh demam lagi . dgr je nak pegi jalan jalan meringankan la kaki untuk pergi :) HAHA 
~tammat~


5 comments:

yetzOlala ; said...

ok rugi akak takde T.T

Asyrafeqa said...

woaa ~ besnya dpt kuar jenjalan ! (:
ka rara jdi tmpt baby sitter ari tu . hee

cIk Rara said...

akak : len hari jela kak .

eqa : jenjalan dekat sni2 je eqa . hee ~ itu anak buah ka rara yg kedue :) comey kan .

tyra said...

wahhh ~~ conoknyer dia :p
rara de cehat lom ??

cIk Rara said...

hehe , sonok sangat but i'm sick waktu tu . mcm rimas je kan . sakit pun boleh ikut g jalan-jalan .