Friday, August 12, 2011

take care

hey you ,
          
      baru balik plkn dah keje kan ? bagus lah . tak buat you bosan je . tapi you kan . tolong jage kesihatan you okay . i tahu you nak keje supaya dapat beli something yang you nak . tapi you kene jage diri you baik2 . now , i happy bile you happy . i dah biase kan diri i bile you busy dah . maken lame maken hari i kene jugak sibukkan diri i untuk buku. btul ape yang you cakap kat i . you mara i sbb i pikir kan you . you i akan cube pikir buku je . tapi please i tak nak bergaduh dengan you lagi . tapi alhamdullilah after pkln kite dah tak pernah gado kan you . i tahu you masih sayangkan i . you , nanti kite raye same-same okay . i tahu you keje kat macd tu makan banyak-bnyak biar you jadi maken berisi macam i . hehe . raye nnti kite sambut 2tahun kite couple tau you :) i hope you baik-baik je kat sane . i paham situasi you sekarang .

2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

BF KA RARA ~ belanja MCd Bole? heee ~

cIk Rara said...

heee ~ kedekut siket .kalau nak dye suh mai RAWANG . hehe