Saturday, August 20, 2011

GENG TUISYEN BERAKSI ! :)

assalamualaikum ! hey , hari ni rara and the geng budak tuisyen iaitu cikgu rara CIKGU SYIFA , kawan -kawan rara tyra mist , ayu , daya , naim , syah and tupit . hari ni paling best sebab geng rara beraksi untuk menolong cikgu membuat kuih raye . tapi buat nye dekat ruma rara . sambil tu berbuka sekali kat uma rara . tapi rara lupe nak snap gambar. sory sebab tak bagi korang tengok . sebab best sangat tadi . dalam dapur tu mcm dah kecoh dengar suare geng-geng rara ye . kiteorang buat 3jenis kuih tau . kuih BISKUT ARAB , BISKUT SARANG SEMUT AND KUIH CONFLAKES MADU . hee ~ ade satu kuih tak jadi . maybe yg tu blom pernah buat sebab tu jadi nye lain mcm . mase nak dekat berbuka cikgu ajak kiteorang beli ape2 mknan dekat bazar ramadhan . yang ayu pulak die tolong mak rara . jadi die tinggal . lauk yang mak rara masak hari ni nasi ayam . and macam-macam lagi lah . best gile lah ! cikgu kate nanti raye nak raye same-same . hehe . wah, tahun ni paling best bagi rara . sebab dapat raye same-same dengan cikgu yang sporting macam cikgu syifa dengan and the geng tuisyen rara . tapi yang sedih nye bulan 10 rara nak kene masuk asrama jadi tak dapat bersama dengan geng tuisyen lagi . tapi ape pun after SPM kiteorang insyallah akan buat reunion bersama dengan cikgu tersayang rara okay . paham itu ! ape pun hari ni best gile lah . ade yang majuk lah ade yang suke usik2 lah . haha . ape-ape entah kan . ayway , korang minggu depan nak raye dah . 
sudah bei baju raya ? kasut raya ? rara dah siap beli dah . HAHA . apepun selamat menyambut hari raya kawan-kawan :)

2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

10 haribulan? hmmm .. mst rinduu .. bole txt2 en ? hee ~ .. Eqa da beli bju raye daa ~ wee ~

cIk Rara said...

yup ! of coz la rindu kat ramai orang kan . hee ~ anyway , baju raye wane ape ? ehem . ehem .