Thursday, August 25, 2011

BERBUKA PUASA DENGAN KAWAN

heyyo ~ rara nak story yang semalam rara berbuka dengan kawan kelas rara . just 5orang je . ayu , kyya , ise , iqbal and rara je . kiteorang semalam bertolak dalam pkul 7mlm . korang rase sempat tak kiteorang nak berbuke . memang tak smpat lah . tapi kiteorang smpai2 je cpt2 order makan . huh ! memang best makan dengan kawan - kawan ni . dorang ni best friend rara jugak lah . tapi ade lagi dorang tak dapat nak join sebab ade masalh sendri . anyway , bnyak pulak rara bercakap . jum tengok gambar yang rara tangkap semalam :)



oops ! gambar laki nye malas nak tgkap . tak famous pun . haha . jaat pulak yang rara cakap nih . em , after tu dah abis makan kiteorang pun balik and singgah kedai buku kejap nak beli something . mase kat kedai buku tu rara rase macam something sebab macam terdengar mak suruh balik nak buat kerepek pisang . memang betul pun balik2 mak rara ade cakap suruh rara balik . terdetik hati kott mase tu . hehe . k bubye 



2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

Ka rara comelss wuuuuu ~ mne ka tyra ??

cIk Rara said...

hee , thanks :) ka tyra sick mase tu and sbb tu tak join .