Tuesday, August 9, 2011

santai sambil study group :)

aiyoo , hari ni cik rara kite nak membincangkan tentang sekumpulan pelajar yang belajar sambil bersantai di taman . walaweh , siapakah itu ? mari kite terjah .
,,
,
,
,
,,

.
http://3.bp.blogspot.com/-_5s7tqHyY2k/Tj6qiHet3UI/AAAAAAAAA_o/m9lv76v3mCo/s1600/DSC07037.JPG 
ini adalah ayu . datang pada pukul 4.30petang . dye datang lambat . sebab dye ade hal . hee ~ 
yang ni pulak cik tyra mist. rara yang amek dy kat uma untuk bersame-same study . pade mla nye nak pergi library . tapi mase tu library tutup . kecewa jugak lah mase tu . so , kami bercadang nak study kat taman jee . agak tenang la jugak . hee ~ 
ha , nak tahu tak yg ni sape pulak ? yang ini lah rara ketua pengajak santai . hee ~ jum belajar yee bersama-sama kak rara :) let's go berbalik kepada cerita kita yeee .
.
.
.
http://3.bp.blogspot.com/-32TWkRp5Ba4/Tj6qqY2IejI/AAAAAAAAA_w/DHyBgl5Ftts/s1600/DSC07039.JPG
kelaka kan muke rara bile tgh nak belajar . hehe . mase tu rara jadi kurang selesa jadi posing mcm2 and kacau kawan-kawan rara tgh study . rara snap pic dorang senyap-senyap tau . kesian deme . maaf ye rara tak banyak nak bercakap . sbb hari ni rara demam jadi rara bnyak tunjukkan gmbar je .
       


da tamat belajar dalam pkul 6ptg and masa untuk pergi ke pasar bazar . mase tu rara tgh demam tapi kuar jugak tau . ape la cik rara ni degil banget ! kate orang bukan nak dengar . jangan mara semua .



1 comment:

tyra said...

hahaha ~ lawokss :P