Sunday, August 21, 2011

rindu kat SETIA SAYA :)

hey , kawan kawan cik RARA terase rindu dekat setia rara kalau bukan my love fren FIFA and CHEBIN :)
rindu nak borak dengan dorang . rara hope after SPM dapat meet dengan dorang . amin ~ selalu nye berhubung dengan dorang kat dalam facebook je kan kan . tapi sekarang ? nak berhubung kat mane.  kalau dalam text pun macam rara selalu topup pulak . bukan selalu tau topup sekarang ni . paham jelah kan . memandai je rara ni . satu hari nanti rara PROMISE nak jumpe my setia iaitu FIFA and CHEBIN okay :)
dah lame tak chatting dengan  mereka terase rindu sangat . takpe takpe after SPM kite smbang panjang2. harap dorang pun rindukan rara . hee ~
Preview


4 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

ta pe . tak lama lg abes SPM bole chat nan meka ary2 . hree ~

cIk Rara said...

hehe ~ horeyy ! harap2 mcm tu lah . and rindu kat cik eqa jugakkk :D

mj said...

miss you too sayanggg . terlampau rindu aowww . okay okay , ta sabar na menanti hari itu :)

cIk Rara said...

chebin sayang : haha , mesty la rindu sangat kat chebin . tahu takpe . menanti nih ! hehe