Monday, August 15, 2011

JADI GEMBIRA BILA BERSAMA YANG TERSAYANG :)

heyyoooo ! wass up beb :) hari ni cukup puase tak ? kalau puase bagus lah . rara nak story pasal apa yang telah terjadi semalam di rumah rara . petang semalam ade buat BBQ di ruma rara . tapi untuk family je . sory sory . semalam memang bnyak menu :) sedap2 gitukan . semalam rara just tlg mak and kak ipar2 rara kat dapur je . and abg2 rara tlg bakarkan ikan2 and dging . huhu . semalam kan cuace kat sini teramat lah teruk sbb hujan . jadi petang semalam . semua tetido dengan lena and tak pasan dahh nak pkul 6ptg jadi ramai-ramai gotong royong bntu masak kat dapur . jadi , kat dapur jadi kecoh mcm ape yang korang rase la kan . menu berbuka semalam ikan bakar , dging bakar , sup ayam , cendawan goreng kentucky , tempe goreng kentucky , buah-buahan sebagai pencuci mulut . air pulak air orange and air tebu . amacam ? menu nye macam menu tak tmbah lemak kan . hehe . terlupe pulak menu paling la special mase bulan ramadhan ni KURMA la :) nyum nyum ! after rara dah siapkan bahan-bahan nak masak rara saje je ringan kan kaki nak pergi tengok abang rara bakar ikan . hee ~ rara snap senyap2 gmbr abg rara . i'm sorry abg :) hehe .


 ni ikan keli bakar dengan ikan kembung .
 yang ni pulak daging campur ayam untuk dibakar
.
.
.
.
.
.
okay ini lah hidangan berbuka puasa semalam.
\.
.
.
.
.
malam pulak . rara pergi uptown shah alam dengan family rara . pergi pun dalam pukul 10mlm . and smpai kat sane . mmg penat la berjalan . smpai pukul 2pg baru nak balik .and smpai ruma da pukul 3.30pg . ha ? ape lagi tunggu-tunggu mase untuk tidolah .bubye :)

2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

woaaa ~ betnya .. eqa da lme gile ta buat mcm tu dgn family .. nnt eqa dtg rumah ka rara buat la ya . hee ~

cIk Rara said...

hee ~ eh , sure bole buat .eqa jadi tetamu TER hott nty ka rara buad :)