Sunday, August 28, 2011

AMPUN MAAF DI PINTA !


assalamualaikum ,hai buat umat islam yang berada di MALAYSIA :) korang da buat persiapan nak raya tu dah ke ? rara dah kott . menjelang syawal ni mungkin rara rase mcam takde mood nak raye tapi dalam hati nak raya sakan jugak . arghh ! tak kira nak jugak . hesh ! degil pulak cik rara ni . hee ~ (poyo semacam) em , raya tahun ni korang beraya kat mane ? rara raye kat ruma lah tapi raya pertama after lawat kubur arwah abah rara . family rara akan berangkat ke kampung untuk mengunjungi rumah ke rumah saudara rara kat sane . macam biase kampung rara dekat PERAK ! raya kedua pulak ade buat OPEN HOUSE kat rumah makcik rara dari pg smpai ke malam . ade buat BBQ kate nye . wah , best gile lah ! tmbah lemak la nmpak nyeee . hee ~ tapi entah bile la rara nak menghadap buku . da lah after raye semnggu rara da start trial SPM mcm biase ayat BM nye PEPERIKSAAN PERCUBAAN SEKOLAH PENILAIAN MALAYSIA kott . wtf ! ape pun . rara kene jugak kurang kan mase untuk beraya sakan . lagi satu rara mungkin kat kampung smpai raya ketiga . so, ada lah mase untuk menghadap buku yang sentiasa menanti rara . hee ~ bukan tu je . tempat duduk untuk rara buat trial pun sedang menunggu rara . btw , rara lupe pulak tujuan rara buat enrty ni just nak mintak maaf kat MY FAMILY , MY BF AND MY FRIENDS rara nak mintak sorry sebab kadang kala perangai rara yang membuat korang rimas atau tak suke kan . hm , SELAMAT HARI RAYE :D

3 comments:

tyra said...

wahhh ~~~
selamat hari lebaran okey ~

♛I'm Eqa♛ said...

SELAMAT HARI RAYA KA RARA ! LOVEEEEEEEESS YOU !! <3

cIk Rara said...

selamat hari raya jugakkk :D jangan lupe dah raye ni makan rendang banyak2 . lawan tau tau :D