Friday, April 8, 2011

SESI KELAS TAMBAHAN .

7 APRIL 2011
helo2 ! saya yang BERnama NOR ZAHIRAH BINTI JAMA akan menduduki peperiksaan SPM pada taun ini . dengan ini mau memberitahu yang saya akan belajar ke kelas tambahan .walaweh ! yaw2 nak kabo ni ye kelas tambahan suda pun BERmule and otak rara pun suda mule BERpusing2 . HAHA , macam mane la tu . ni nak cte ni . yg rara setiap ari isnin hingga jumaat ade klas tmbahan tau . ari kamis ni rara ade klas and rara ade kuar makan BERsame kwn rara iaitu AYU, TYRA ,E'ARE AND YUNY :) wif them hepy2 together meh . anyway nak cakap ni rara and the mmbe ade berfoto sebentar . meh ! kite tgk nak . sebelum nak g kelas tu kene la lepak2 and tgkp gmbar utk release tncion  begtitulah cara kami 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
.
.
.
.

 e'are and yuny :)
 ayu and e'are ,plih2 mane lagi comel :) HAHA
 fulamak ! e'are and yuny buat muke ayu lah pulak . 
 bile rara and tyra berfoto . 
 :D
 1
 2
 3
plih yg mane satu pling sengal ? 

.
.
.
and da siap makan . kami pun beredar ke sekola . stdy jgn tak study ye :) 

2 comments:

Asyrafeqa said...

yg mn 1 paling senggal ?? act eqa ta bpe tao sengal tu mcm mne . . but sume sengal kot xD

cIk Rara said...

sengal uh mcm gile2 la eqa . hehe :D great ,sume nye sengal . haha