Friday, April 29, 2011

SELAMAT TINGGAL AWAK :(

korang2 nak tau tak bf rara (si bongek) 15HB MEI dy nak masuk PLKN da . 
tau tak dy kan dpt dekat cherating , PAHANG .
ala jauhnye . awak saya tak nak jauh2 dgn awak.
awak saya sayang kat awak la .
awak jage diri elok2 tau kat sane . kalau ade org lain ckp .
eh2 ! bongek rara ni kan ley ckp pulak dekat rara yg suh rara cri pngganti dy and suh cri bf KONTRAK .
haha , cm kelaka je bongek rara nih . nak smpai suh rara cri bf KONTRAK pulak .
rara tau dy sedey sbb dy tak dpt nak tmnkn rara lagi . takpe awak saya paham . saya tak kan cri bf KONTRAK .
saya still nak tggu awak je . jgn risau k .    
.
.
.
bongek rara skang da benti keje kat MACD dah sbb kan nak masuk PLKN .
rara ade pic dy mase dy pakai uniform . comey je . hehe .



mop lantai ye bang ! hee ~ rajen kan dy .


:)
.
.
.
rara engat kenagan kite bersama selalu .
rara tau bongek rara rindu kat rara kan . rara pun same .
tapykan rara paham nape bongek rara tak dpt nak balek jmpe rara .
sbb mak bongek mara kan ? yela rara paham . sbb asik bongek je dtg kat sini .
tu yg mak bongek bising . i'ts okay lah . janji bongek tak lupe jnji kite .
ingat jage diri baik2 kat sane and selamat tinggal 

3 comments:

Asyrafeqa said...

ka rara! lagu kat blog ka rara sesuai dgn post entry ni . hehee~

saBo ea ka rara! ^_*

Asyrafeqa said...

btw, jealous la ! lgu2 kat blog ka rara semua sedp2, hehe~ apa tajuk lgu neyh ka rara ?

cIk Rara said...

hee ~ ye okay eqa :D
hehe , ala blog eqa pun lagu nyee sedap2 jugak .
ni lagu ku menanti .