Saturday, April 9, 2011

MINGGU SIVIK KEWARNEGARAAN :)



ape yg rara nak story ni about rara lah . minggu ni mggu sivik and rara ade masuk 3prtandingan tapi rara just masuk satu je . sbb 2 lagi tak ready nak masuk .
rara ade masuk mendeklamasikan sajak . wah2 ! ayat skema tuh . 
kalau nak tau rara ade prtandingan tu mase ary kamis . and rara bru je cri tajuk sajak malam nye .
bile eso ary nye rara pegy la bertanding lepas rehat pertama diadakan di bilik gerakan .
rara tibe2 je ade feeling mase pertandingan tuh .
bile penyampaian hadiah . rara dapat nombor SATU tau . cm tak caye je tau .
.
.

ni lah hadiah rara :)

4 comments:

Asyrafeqa said...

wa ka rara~ juara ke? meh lawan dgn eqa sajak . huhu~ suka la bce blog ka rara , jln cerita menarik , sonok je na bce (:

cIk Rara said...

nak lwn ke . jum2 ! hehe . blog ka rara just simple. ka rara cume nak jadi diri ka rara sndri tak gune kalau nak tiru org len punye kan . hee ~ (poyo lah saya):) tmekaceh sbb bace :)

tyra said...

hahahhahahahhaha ;D

cIk Rara said...

gelak pulak ko ye ! tembak kang .