Friday, April 8, 2011

meet my SPECIAL :)

hye2 :) okey ye rara nak wat entry yg pena rara lalui selame ni yg da lame tak sentuh lptop . yela maklum lah laptop rara tuh saket . HAHA . ni pun gune laptop kaka rara jap .ewah2! cakap punye cakap . nie rara nak cte satu2 tau . jangan bosan2 membace blog rara . nty tak bace takde tau pembace yg TERpower . okay2 da merepek plak rara nih . jum rara nk story kejap .

5 APRIL 2011 

hmm , ari ni mcm biase kan ari selase la kan . kene la p skola . tapi yg rara ni pg2 da kol fazly my bongek tauk ! mmg dasyat . rara kol pkul 7 pg tau . kol punye kol dpt pun . yela kan mae tak nye . dye dok kat rwg takde len je keje nye . nak msj pun jrg . kol pun pg2 je baru je ade len . tapi yg rara tau mase uh dye ade kate yg dy ade mntk cuti kate nye nak balek tg nak jumpe rara . wah ! TERlompat gile2 lna rara dengar .TERsuke tauk mane tak nye da 7bulan tak meet . HEE ~ tapy kan pg tu pulak rara and dye TERgaduh and dy asik mara rara je :( . anyway , bile rara g klas rara no mood langsung maybe asik terpikir kan dye . bongok nye lah rara nih . sedey punye sedey . blaja punye blaja tu pun naseb bek nak blaja masuk jugak dlm kepale otak rara ni tau . hehe , bile dgr je bunyi lonceng sekola . ewah2 ! ape lagi sila lah rara pulang ke rumah utk lihat henfon rara yg tak seberapa canggih and mau tgk lah ade ke fazly my bongek text rara ke tak . HAHA , dye ade text tau . and siap toppkan rara lg . sbb kdit rara pg tadi da abis lor . and dye kabo la kat rara ' sayang bile da balek kol b tau , b nak ckp something ' dlm otak pkir ape la dy nak ckp ni . jadi kan rara kol la si budak bongek nih . kol and dlm situasi dlm fon tuh mcm bunyi bising je . and rara tanye kat dye yg dy kat mane . and dy kate dy nak dtg tg . arrggggh ! menjerit rara mase uh . yela kan pg tadi dy mara2 rara and tak nak dtg tg da . mase uh dye da dekat ijok . nak dekat smpai da tuh . sonok nye lah . tapi kan dy ade kate yg dy nak wat surprise kat rara tapi jadi la jugak surprise nye sbb sbelum ni bile dy nak wat surprise asik tak jadi . HAHA . kesian dye .rara ape lagi membelek lah baju ape nak pakai . ala msih konfius nak pakai ape . pakai je la baju ape2 . .okay bile rara da siap dye pun da smpai . kalau nak tau dye dtg tg nek bas je tau kesian dye sggup dtg dri rwg and mase uh muke seberape la penatnye dlm pkul 3.30 cm tuh dy smpai . and rara dgn dy cdg nak belikan kek ary jadi ank mak angkat rara and dye . beli punye beli . kami pun berada di uma mak angkat . and nak smbut la befday anak mak angkat kami . hehe ~ and bile da selesai sume nye . rara mulekan berbual dgn dy and ade tgkp pic dgn dye . hehe ~ kite tgk ye nnty . mcm adek dgn kaka . HAHA , tapykan ade bende rara nak ckp yg mase ary uh dy kan ade nak pegi uma pkcik dye kejap nek moto ngn mmbe dye . and mase uh ade org gile baling parang yg karat berbalut dgn plastik . org gile uh baling dekat fazly mase uh dye tak pasan . ee ! geram nye la org gile ni ksian my bf saket tgn tau . cedera tgn dye . bile dye da balek dy cte sume nye kat rara . and tgn dye lgsung tak ley gerak rara risau gile lah . tak silap dekat perut dy berdarah and dekat tgn darah sikit je . rara cube jugak urutkan tgn dye sikit2 . yela kesian tgk dye rara cube urutkan tgn dye . risau sgt mase tuh . bile da urut tgn dye makin smbuh da :) dy da ley gerakkan tgn dye . alhamdullilah :)
lepas tgn dy okey kami pun tgkp gmbr sebentar :) :) rara arap jangan ade sape yg halang kami BERdua .
hope kami kekal ye :) amin ~



2 comments:

Asyrafeqa said...

alahai ~ sweet la ka rara n abg fazley . . dri jauh uh dtg semata-mata na met ka rara yg 7 buln da x jmpe . . jealous ni . . hihi . . hope u all be forever (: AMMin~

cIk Rara said...

hehe , tenkiu . jgn jeles2 . nty eqa pun dpt laki yg ley bhgia kan eqa walau ape pun care yg dye buat ye . :) amin ~