Sunday, April 17, 2011

hang out !

rara just pakai cm nih sebelum nak hang :)
rara hang ngn k.fyra and mmbe kakfyra rara tau . dy stay dekat perak and dy ade bwk bf dy . rara ngn bf dy cm gile la jugak (KAMCING) .  dy suke kate rara ni cm rock aje ? rock ke ? kantoi pulak dtg uma tgk rara pakai kain batik . HAHA ,
dy kate ilang rock rara . rara mmg suke pakai kain batik dlm uma . tak tau sbb ape . jum kite suh rara ckp yg benar dgn cra begini  . conform akan tau kenape rara suke pakai kain batik dlm uma .

STOP !
.
.
.
tuka topik la kan rara sudah jadi mengarut cerite . ayat pun terabur . bia la . style rara .
walaweh ! smlam ary ahad rara hang ngn mereka 
tapi kami pergi pantai remis , jeram je . sbb mmbe kak fyra nak balek awal .
mungkin next time bwk dorg jln2 kat SHAH ALAM pulak .
kami bertolak dlm pkul 4.30 ptg .
smpai2 je sane cdg nak men layang . tau tak btape teruja rara nak men lyg2 tapy tbe2 je tak jadi . air naik lah . tak jadi la nak men da cm tu . takpe i'ts okay la .
dgn muke yg sangat la toye . sbb punye la ramai org kat situ . mmg ramai gile la . jady sibuk kat jalan raya .
jadi TERpakse la kami berjalan kaki  .
jalan punye jalan nmpak kedai makan . and kami melepak di sane saje .
get ready to photography 
yang atas tu adek rara and kak fyra (cousin)
bwh 2 org budak anak buah kwn kakfyra . 
cukup tu aje yg rara nak snap . hehe :)
.
.
and jam sudah menunjukkan pkul 6.30 . kami pun beredar . sbb dorg suda mau pulang . 
bile dlm prjalanan so bunga adek rara mau makan MACD dekat kuala selangor yg baru sahaja di buka .
pandai betul adek rara nih . adoy ! and then kak fyra g bank nak cucukkan duet and same2 kami pergi ke MACD . rara dengan muke yg sangat teruja nye kan . nak tgk jugak cm ne la gaye nye si my BONGEK uh keje kat MACD rawang . loading kepale hotak rara tgk dorg wt keje . cepat bangat sih ! 
cm tuh rupe nye fazly keje . patut la msj jrg ngn rara . mungkin sbb balek dr keje dy nak rest bnyak .
yela kan keje tu kan kene wt faster je and then penat la kaki .nty rara nak masak dy cm nih  bia otak rara ley masak sikit .
.takpe my bongek rara paham da . kenape la sbelum ni rara tak nak paham awak kan bongek ?
mungkin mulut ni kene ttup je bia tak sgke fhm dgn bongek rara . hee ~  
okay stop bile da bnyak nye rara fikir . order punye order . perut da BERbunyik .
makan la ape lagi . hehe . eh ! rara ade snap pic just see 
okay bile da abis makan . kami pun balek . sbb suda malam . bubye 


3 comments:

Asyrafeqa said...

hamboyy ka rara~ bergaya sakan ya . huhu~ , (:

Asyrafeqa said...

btw , ka rara!! tengss la letk nama eqa kt (RARA ADA AWK) . actt na je ckp dlu nama eqa xde , tp malu , lolx xD . tengss . MUaaahhhxx maut~!! hee

cIk Rara said...

hehe , bergaye siket jela . hee ~
welcome :) ka rara da aggap eqa cm adek ka rara da :)