Sunday, April 24, 2011

PTRS ( program tuisyen rakyat selangor )



helo2 , yg gemuk2 and tmbam2 molek ni adela rara ,
 ary tu ade program kat PTRS ade cramah sikit . 
and rara ni bukan la jenis suke dgr ceramah sgt . 
and tgn pun mule lah menggatal tau .
 tangkap la gmbr spe2 yg di kehendaki :)

ni mmbe rara yg stay kat asrama , dorg ni kelas lain tau . 
rara tak kesa sape2 pun rara kawan . asal kan jangan benci rara sudah k .
sbb rara sayang kawan rara :) dorg ni kalau rara tau mmg rapat la .
tpy sweet kan . best nye la . nape rara tak cm dorg ? sbb rara lebih suke kwn ramai2 .
sbb rara rase bebas bile nak kwn ngn sape2.
and rara jenis peramah la jugak . bnyak ckp tu ade la . tapy kdg2 ikut mood tauk ! hee ~
yg belah kiri ni name dye NUR AMELINA and kanan pulak ELYQA . 
diorang pun stay kat asrama , yg AMELINA ni rara just pggil BLACK je . 
hmm , tak tau la npe ramai pggil dy BLACK .yg pasti dy still ade name yg FAMOUS .
yg ELYQA pulak rara just pggil dy LYQA je . 
dorang ni klas same dgn rara and rara sayang kan dorg 

okay ! bnyak pulak cte yg rara nak cte kat pengintai2 rara nih . tapi tgn ni wt hal lak .
penat nak taip . hehe , just see tangan rara menggedik . haha .
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.











tammat 

2 comments:

Asyrafeqa said...

hamboiii... ni photoshoot ke pogram SPM??? huhu xD ..wah~ ka rara .. :)

cIk Rara said...

haha , photoshoot plus program SPM . hee ~
likelike .