Friday, April 15, 2011

KERJA AMAL :)

8 APRIL 2011
hmm , okay ape yg rara nak ckp kat korg . kalau nak tau pendidikan sivikkan rara ade wat aktiviti kerja amal . and kene wat folio secare berkumpulan . kumpulan rara buat kat uma org tue . org tue tu sebenarnye jiran lame rara tau . rara and the geng bertungkus lumus nak bersihkan uma dye . makcik ni cume tggal sorg je kat uma . and mmg uma nye tak terURUS .rara and mmbe rara mule kan kerja amal kami . and kami ade belikan brg dapur utk makcik tu . tu saje yg rara bole ckp . mai kite tgk gmbr2 yg sempat rara tangkap .
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
.
.
.
.
SEBELUM






SELEPAS 


and bile kami melakukan tugas . 






bile da abis selesai siapkan kerja amal nie . kami pun berehat dan bersembang dengan tuan uma nih . 
and kami pun ajak sume tgkp gmbr same2 .
penat2 pun masih sempat snap pic kan

2 comments:

Asyrafeqa said...

wahh~ bagusnya . . . teringin la nak buat mcm tu~ . . u go ka rara! (:

cIk Rara said...

hee ~ satu ary nty eqa pun bole wat cm ka rara ye :) tenkiu :D hee ~