Saturday, October 1, 2011

SEPETANG BERKEBUN .

hey , hey , ni lah cik RARA :) selekeh kan ? nak tahu tak ape yang rara buat dengan berpakaian begini ?
walaweh , mesti lah rara akan berpakaian begini untuk ke kebun la pengintai setia ku :)
okay rara nak story about mase ni hari rabu . btw , lupe nak cakap bile rara exam trial rara akan tido kat uma AYU . adalah sebab-sebab nye nak tahu ke . bole bole :) jawapan nyee adalah SECRET :P hesh , senyap-senyap sudah . bile rara pakai macm ni kan nmpak lagi maken gemuk pulak . hee ~ takpe takpe rara saje je tak nak bagi orang ngorat . ( perasan sudeh ) . ape pun mari kite mulakan cerita cik RARA yang mahu ke kebun . hee ~

ni ka ayu tau tau . lepas je cabut UBI . so , kene la masukkan ke dalam guni tau .
 pahamkan :)

ni lah hasil nyee . bnyak tau mase tu yang pergi kebun rara , ayu and bapak ayu . bapak ayu tu ayah angkat rara ye  .
saje je nak tolong bapak angkat . hee ~ untuk ambil pengalaman berkebun kan . 

hari tu kene ambil dalam 200kg UBI tau tau . banyak kan kan .
yeah ! tengok cik rara maen kotor kan. tangan rara memang kotor gile mase tu .
yela kan takkan na berkebun kite kene bersih je . mestilah bermain dengan kotor .
walaupun bnyak pluh and kotor satu badan mase tu tapi rara happy gile lah .
sbb dapat menikmati kehidupan macam ni :) and dapat bnyak pengalaman dari bapak ayu .
terima kasih BAPAK :) ily so much . hee ~ okay bau badan pun da busuk mase pun nak dekat maghrib .
so , kene la balek untuk mandi . sbb malam ni rara nak join BAPAK AYU pergi mengajar budak PENDIDIKAN KHAS maen kompang :D . bubye . 

1 comment:

♛I'm Eqa♛ said...

Woaa !! brkebunnn ! sukanyaa ~ Nnt eqa dok sne eqa na jOin tauuu ~ hee ~