Saturday, July 30, 2011

sayang saya sudah balikkkk :D

hey , my bongek dah balek PLKN dah :) wah , hati rara makin happy tapi now kan rara dah cube biase kan diri bile my BF takde kalau dye dah balik mcm mane rara nak kembalikan kisah rara dgn dye . pdahal hati rara mcm sunyi je . mungkin rara kene cube ingati balik rase sayang kat dye . hee ^_^ malam tadi dye ade buat malam penutup . so , rara tak nak ganggu sbb dye nak practise buat prsembhan kate nye dye nak main gitar . see pic yang kat atas tu dye send kan kat rara malam tadi . tapi syangnye rara dah tido awal dlama pukul 11.30 jadi tak dapat gayut dgn dye . sbb dye ade kol rara dalam pukul 1pg . takpe lah nnti bole gayut lagi . terase rindu nak jumpe dye . tatau kenape kan dgn rara ni .
ni mase dye nak ready buat malam penutup . haha . si budak botak :D

2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

ceh2 ka rara .. husband pulg dri oversea .. hee ~

tyra said...

haha betol-2 xD