Monday, July 4, 2011

good night dear ^_^

dear , 
you hari ni i terase rindu kat you lagi . you lagi 3minggu you kat PLKN kan . i still akan tggu you . you i happy sekarang tapi bile i terlalu happy kan i takut i akan sedih lagi .macam mane ni you . you dah tido ke ? sekarang dah pukul 12.51pg . tapi i still tak dpt nak tdo . i trlampau rindu kan you . bile kite nk jmpe . dah 4bulan kite tak berjumpe you :( i bukan gurl yang suke orang yang i sayang jauh dari i . you tahu kan . kalau i sayang you kalau boleh i tak nak sape sape amek you and i tak nak jauh dari you tapi ape yang penting bagi i you happy kan . you i nak cakap good night setiap malam kat you tapi bile you nak pulang cepat ! i miss you dear :( you selamat malam . tak dapat cakap kat you mcm ni pun takpe lah jnji i bole cakap dekat blog kesayangan i ni . sbb i trust you boy . okay lah mate i pun dh menyanyi mahu lelap . you jage diri kat sane ye . jangan gatal2 :) iloveyou . good night DEAR and sweet dream . take care okay :D

3 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

sabar la ka rara .. 4 bulan .. eqa ni lg laa .. hee .. (:

cIk Rara said...

hee ~ ka rara susa kalau org yg ka rara syg jauh dri ka rara lah .

♛I'm Eqa♛ said...

eqa pn , hee