Saturday, July 30, 2011

kursus haji and umrah :)

okay entri yang rara nak stiry ni sbenarnye pasal hari kamis sekola rara ade mengadakan kursus buat form5 kursus haji and umrah . best sangat . mase tu mcm2 yang rara tahu tentang makkah and madinah . rara hari ni tak nak bnyak ckp sebab rara cume taip je . tapi rara penat nak taip . so , korang tengok pic ye . hee ~
cara2 nak pakai pakaian ihram bagi lelaki .
:)
ehem-ehem sampai tekun rara dengar kan :D ish2 .
.
and after dengar taklimat . mase untuk rehat and after rehat mase untuk praktikal . 
mesti korang terpikir-pikir praktikal nye mcm mane kan kan .
jum kite lihat laki yang mulekan praktilkal tu and then gurl pulak :)
.
siap sedia untuk berjalan .
dengan penuh semangat .
giliran perempuan pulak .
peace kejap .
yang belah kanan tu mmbe mase rara kecik2 nak dikatekan penah jugak kiteorang ni , ehem2 . biar lah rahsia . hee ~ 
and then tammat :D tata semua . hee ~

2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

wuahaha .. lawakss la abg2 hot tu xD
eqa pn da buat ary tu kt skolah .. (:

tyra said...

hahaaa :D