Tuesday, March 29, 2011

pulang ke PERAK .

25hb mac 2011 (jumaat)




petang nye rara and kak fyra pulang ke kampong di perak . pd ary uh rara ade rncang nak jmpe dgn my bongek ( my bf ) tapi tak jadi sbb ape pun paya la nak cte . jadi rara dgn dye brgado lah ,paham2 jela kan kalau da gado tuh rara jadi takde mood . and rara mls nak fikir pun pasal kami bergado . rara tggu je k.fyra balek dri keje nye . bile da balek rara pun siap2 kan brg utk pegy ke kg dlm pkul 6.00 ptg bertolak . rara smpai uma kat kampung rara dlm pkul 9.00 mlm . selepas sudah smpai rara gy makan and da makan rara gy mandy and terus tydo sbb penat sgt mase tuh .


26hb mac 2011 (sabtu)


pukul 6.45pg rara pun bgun and rara tgk kaka fyra and mmbe dy siap2 ke ipoh utk buat raptai konvokesyen esok . hehe , suke tgk dorg lilit tudung dorg . jangan lilit badan sudah pahamkan . bile dorg da g rara pun saje-saje lah nak kol kawan rara kat perak uh . and rara baru rncg ptg nye rara nak lepak dgn dorg . and bile rara kol kawan rara name nye ayu tuh kate dy kat atas moto dlm prjalann nak g skola . rara tanye la ade ape kat skola . ayu kate ade g melawat dekat ipoh . sbb adek buat ' JOM MASUK U' wah ! best uh . rara nak ikut la tapy rara sape kan . da tak skola kat situ . and then rara cakap la kat ayu yg rara nk jmpe dorg and rara kate la rara nak dtg skola . ayu kate okey je tapi kene cepat sbb 8.30pg bas nak dtg da . dgn kepantasan rara kan , rara menggedikkan la diri utk mandi cepat2 . HAHA , yelakan semate2 nak jumpe kwn lame kot .syok la katekan , hee ~ hmm, da siap pun rara , rara pun mintak izin kat makcek rara sbb nak gune moto dy utk pegy kat skola nty . and makcek rara bg ape lagi muke TERamat la suke . stat moto and the go ! go ! HAHA , hepy nye la mase uh . tapi skang hanye tggal kenangan lah .bile je da sampai kat skola . rara mmg wat muke segan nye dgn pakai baju sememeh je . sbb kawan punye pasal kan gy jela . HAHA , ramai yg rara jumpe tau . jum2 tgk mmbe2 rara ye . rara ade snap pic dorg . rindu kat dorg sgt :) .
.
.
.
.
.










bile petang nye lak dlm pkul 12.30ptg rara gy dekat skola sahabat rara name dye ogy and rara melawat dye di ostel :)



and then bile petang lagi kan dlm pkul 4ptg . 
rara kuar la jumpe dgn kwn2 yg lain .
ajak mmbe lepak makan laksa and makan ABC . 
bestbest just see :)
bile da balek terus la smbg ngn makcek2 jiran kg rara uh . tapi kan tak sempat nak tgkp gmbr nye . len kali je la k . bubye :D


27hb mac 2011 (ahad)


pkul 5.30 pagy rara bangun and rara tlg gosokkan baju kurung kak fyra and kawan nye sbb kawan nye dorg nak g konvokesyen cepat . rara and makcek rara prgy lmbt ckit .and mcm biase lah kan rara just tgk je dorg siap2 kan .lawa2 belaka :) hehe , men make up muke rara kejap pagy2 cm tuh . gile apekan . hmm , bile dorg da gy kan . rara pun masuk lah tydo balek and da pkul 7pg pulak rara bgun and kejut my makcek lah . sbb rara and makcek kene siap awal la . nty kak fyra mara pulak sbb kami dtg late . siap2 je kan pegy la kami dlm pkul 8.15 pg . tapi yg bwk kami kan abg spupu rara . penat jugak ye dok dlm kete . hmm . ape agy tgkp gmbr kejap . hehe , cm biase kan . bile tak buat ape tangkap jela gmbr ni . muke ku yg tak bape nak lawa . haha .






oky2 da smpai da kan di politeknik ungku omar (puo) tmpat di mane kak fyra konvo tau . cantek tmpat nye . hmm , kalau nak tau rara smpai dlm pkul 9.30pg . lewat cikit je pun . tmpt dlm dewan da pnuh and then naseb bek ade tmpt duduk kat ats dewan ape lagy kan rara pun pegy la dgn makcek rara . kami dpt tgh2 tau . nak tgk bw tak nmpak sbb ade bnde halang tau name nye banner lah . adoy ! geram je tau . tapy yg best nye ade wat prsembahan la mase uh . mmg sedap gile la org uh nyanyi . hmm , lame gak la konvo tuh nak abes . abes pun dlm pkul 12.30 la . bile da abis kan masing2 pegy dekat lua tgkp gmbr la . and rar apun ade menggedik jugak nak tgkp gmbr :) hehe , just see okay :D



 okay tammat :D





5 comments:

Asyrafeqa said...

baiknya hai kak rara ni smpai visited mmber (:

Asyrafeqa said...

ka rara~ apa tajuk lgu ni ? cedap la ~ (:

cIk Rara said...

HEHE, BIASE JELA . rara mmg takkan lupe kawan2 rara . samada kwn lame or baru . sbb kwn bia beribu kan kekasih bia satu :) hee ~ thnx coz bace .

Asyrafeqa said...

wah ,,,, betol2 . yeah~ welcom ka rara (:

cIk Rara said...

hehe , :) ingt tau2 . hee ~