Friday, March 18, 2011

meet someone :)

okey cuti nie ary selase rara and tyra ade meet someone dri kl .
kalau nak tau sebenarnye dy uh mmbe tyra coz bf dye ade kene mengena ngn tyra sbb tu dorg kenal .
even ,best sgt lah coz dye lebey tggi dr rara tau . sbb rara jeles ouh tgk org lebey tggi dr rara .
nty rara rase nak usha je lame2 . mmbe tyra uh name nye eqa and then tggi dye lebey kurg 173cm and rara just 169cm je .cm nak dekat je kan . mase meet uh kami ade pegy makan kat kfc and da stop makan rara ngn tyra bwk dye pegy kedai our choice and ape ntah kedai nye da lupe lah .
jum see yg rara snap :)
.
.
.
.
.


rara teman kan tyra and eqa ade bwk kezen dye tmnkan dye jgak .
name nye teha sebaye ngn rara and tyra jugak .
dye cute cm eqa lah .


 ni dorg ondway nak gy jln2 tanjung .
 jalan-jalan . lalalala .
 peace for me :) sweet .
 oops ! rara and eqa lah .
see tggi dri rara kan .
ewah2 ! jeles mate rara ni tau . jeles bek2 je . bukan jaat mane pun tau .
rara makin gemuk kan . tak lawa and makin itam . 
haha , ngarut je rara . nie . dye lawa rara pun same :) hee ~


 last2 nak balek rara snap kan pic dorg . tapy edit sikit2 je .
 1
 2
rara pun nak masuk jugak :)
okay and then depe da pulang . rara and tyra just merindui teha and eqa (:

2 comments:

Asyrafeqa said...

HUHU~ besh laa .. ty rara~ Muuahh~ .. alar~ tinggi lbh kurg je .. na x jd model? jd pramugari po ok kn??? heheh xD

cIk Rara said...

hehe , yeke . welcome eqa :0
kak rara nak jadi model tapi tak cukup saiz . haha