Monday, November 21, 2011

SAMPAI BILA EPISOD CINTA NAK BERAKHIR ?


photo
you , nape you datang balik dekat i . i pernah jnji tak nak terima you tapi kenapa i bole trime you lagi :(
sebab i masih sayangkan you . susah sangat perasaan sayang i ni nak pergi dari you . banyak benda yang i cube untuk lepaskan hidup i demi you tapi semua nya mesti tak kan menjadi . why kite jadi macam ni lagi you ? sampai bila episod cinta kita nak berakhir . why bila i dah terima you and you masih sakitkan hati i . i tak nak benda ni berulang lagi . you dah jnji tak nak sakit kan hati i . why you maken berubah  i tanya you nape you berubah and you said "yes , memang i dah brubah kalau i brubah you pun dah brubah. so , sekarang sape yang patut di salahkan kenape you brubah dengan semakin BIG !! " arggggh ! i tak paham dah kenape dengan sikap you ni .sekali lagi you still tak dapat trima i . bila you keluar dengan kawan you kan you cakap you dah single . eh , BOY bukan kite tengah kapel ke ? why you nak malu kapel dengan i ? takkan sebab orang gelakkan yang you ade awek BIG macam i ni ?

you , sampai bila kite nak jadi macam ni ? now , you dengan i dah takde pape kan  . bila i dah kurus baru you akan back kat i balik . i tak paham lah dengan perasaan you . you kate you memang sayang i tapi you cume like i dari dalaman not dari luaran . sampai macam tu sekali kan sikap you ni .i terkejut sangat . kenapa bole sampai jadi macam ni . i tak pernah nak salahkan hidup you langsung kan . yes , i tahu kite sebagai seorang manusia mesti menghormati pendapat orang tua kan . i tahu you lebih hormatkan keputusan akak and mom you kan . i dah tahu tapi tak bole ke kalau you cakap dengan i tak berbahasa kasar even boleh kan bercakap dengan cara baik . betul tak you ? 

maybe , i rase kite berakhir sampai macam ni kott . sebab i terpakse terima orang lain untk jadi teman hidup i . lagi pun dia pun dah lame tunggu i . so , tak salah kalau i want to back happy .and tak salah kita pilih orang yang bole terima kite and sayangkan kita . just , i nak you tahu yang i still sayangkan yo and i tak pernah nak bencikan you . walaupun i tahu cara berbhasa you tu menyakitkan hati i je kan . tapi takpe lah mybe lagi banyak gurl yang kurus and baik dari i yang akan you dapatkan . hidup ni tak jauh mane pun . kalau you still dengan ego you tu . TERUSKAN YE ! i tahu yang i takkan boleh hidup tanpa you . tapi tak salah kalau i tak cuba untukl try lupekan you and bagi peluang untuk boy lain . sekarang boy lain yang still tunggu i tu tak salah ape pun tapi i tak tahu nape i still asik nak lepaskan kemarahan i dekat dia . teruknya i atas sebab i kecewa dengan you i terus jadi angry ka semua lelaki kalau bole boy  yang just nak permainkan gurl . itu paling i BENCI !

hmm, you i tak nak pikir pasal you tapi fikiran ni yang buat i asik fikirkan you . i nak jawab SPM ! i harap jangan you ganggu dalam fikiran i .lagi you marahkan i . i jadi tak betul sikit . entah lah kenape dengan i . nasib baik i ade blog untuk i luahkan isi hati yang selama ni i selalu pendam . i tak larat lagi nak cry sebab you . i tak larat nak jalani semua ni sebab you . you paham kan kenape . i harap i nak habis kan episod i dengan you sebab i tahu you nak i bukan sebab dalaman tapi you suka i mybe lepas ni sebab luaran i yang akan i kurus kan badan . see ! betul kan yang i rase . memang betul i ade sakit jantung ni elok kalau i cube untuk kurangkan pemakanan . tapi tak salah kan kalau you cakap dengan i elok2 . i tak nak hidup i ni selalu stress . i jenis tak bole orang marah i nanti i akan jadi lain . you kene paham tu . tapi takpe biarkan i lalui semua ni dengan seorang diri tanpa hidup you okay . and i tahu you akan dapat girl yang lawa lagi dari i and paling kurus dari i . you just sampai kan salam i buat family you yang tak dapat terima i sebab i BIG . 

and thanks sebab you hiraukan ape yang orang cakap about kite . i tahu you takkan bakc up i . sebab you tahu atas kepentingan diri you je . i je yang harus beralah pasal semua ni kan . you i harap you akan jadi seorang lelaki yang terbaik satu hari nanti . and i still miss you :(  now , akan akan kuar dari hidup you . i'm sorry BOY .


3 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

Woahh ! ka rara . xpe la. Eqa spkong apaa keputusan ka rara (:

iffa Afifa said...

sedey jak bunyi nye. huu~

cIk Rara said...

♛I'm Eqa♛ : eqa thanks sangat2 sbb phm yee . hope jodoh ka rara tak kemana kan ...

iffa Afifa : fifa aku tak tahu nak cakap mcm mane . i'm sad but i'm happy . hati masih tertanye .