Sunday, November 6, 2011

jalan-jalan di KAMPUNG di pagi raya aidiladha (:


assalamualaikum 

selamat hari raya aidiladha (: tahun nie rara dengan family beraya dekat kampung . and hari ni rara jalan-jalan kat kampung . beraye ruma kawan-kawan lame rara dengan ditemani my best friend (OGY) . dalam pukul 11pagi rara pergi beraya dengan keizinan my mum . hee ~ tak sedo dah nak dekat exam pun masih nak exam lagi . hehe . and rara pergi pun dengan kawan karib rara . best gile lepak dengan die . sebab kiteorang ni dah lame gile tak jumpe . yela tahun ni rara memang jarang gile dapat balik kampung tauk ! balik kampung pun sempat mase hari perayaan islam je . ape pun i'm happy . tadi rara pergi 4buah rumah ruma and 2buah ruma takde orang . sedih mase tu . lagi pun rara ade mintak tolong membe2 rara yang dapat rara jumpe tu suruh dieorang sampaikan salam dekat kawan-kawan yang lain and sayang gile kat dorang . hmm , ape pun hari ni memang kenyang sangat sebab rara bnyak makan jeee . mane tak nye RENDANG AYAM my favourite pulak . hee ~ 

sebelah rara ni name nye FAUZIAH and rara panggil dia OGY . kami ni berkawan dari kecil lagi . so , rara dengan die memang tak bole di pisahkan . rara suke sangat berkawan dengan die . seorang gurl yang penyabar and baik (: iloveyoumybestfriend <3
hee ~ this my friend . don't touch her ..
.
.
.
okay after jalan-jalan . rara terus pergi ke ruma macik saudara rara . sebab ade jamuan makan - makan . haiyo ! makan lagi . best gitukan . gemuk la rara nampak nyee . takpe lah rezeki ade makan je . jangan tolak rezeki tak elok tahu ! . hee ~ after makan rara pun pulang sebab terpakse bersiap untuk pulang ke rumah di tanjung karang . kat mane tu ? kat ruma rara lah . hee ~ menggile sekejap .
.
.
.


THE END

2 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

cantikkk ka rara Eqa.. Muuahhx ! (:

cIk Rara said...

hee ~ tenkiu eqa . cume biase jeee