Saturday, December 17, 2011

MOVIE time ! (: OMBAK RINDU ^_^


assalamualaikum ,. hye kawan kawan ku yang lain . hee ~ now , rara dah MERDEKA ~ tahu tak merdeka ape ? semestinye lah merdeka SPM . haha . i like ! banyak pulak rara membebel . hee ~ ape pun besok nyee hari jmaat dah kene hantar buku teks . peh ! bole pulak tak balut buku teks kene bayar satu buku harganye 0.50 sen pulak rara kene bayar RM3 je naseb baik lah bawak duet . hee ~ tkpe lah jnji kami bayar kan . janji kami happy together lah (: rara macam biase lah pergi ke sekolah dengan pakaian yang agak selekeh gitukan dan membawa buku yang sangat banyak dan berat . hehe .bukan slalu pun .after rara balik sekolah rara segerakan diri untuk pulang ke rumah . sebab rara dgn ayu nak tgk MOVIE ombak rindu . hee ~ akhirnya dapat jugakk rara ke wayang . huhui ! 


and then kami sampai sane agaklah dalam tengah hari macam tu . so , beli lah tiket setahu rara mase tu rara ingat budak klas ajak main bowling tapi tengok macam tak jadi . rara pergi jelah tengok wayang sbb tak sabar gile nak tengok cite tu . masa nak beli uh tibe2 TYRA call dia pun nak tengok jugak kami pun belikan lah sekali naseb baik ade tempat duduk kan kan . hee !~ i likee . rara beli tiket pun dalam pukul 2 . 45ptg . so , memang lame nak tunggu kan . jadi rara dengan ayu jalan jalan kat tesco and then lepak lepak dengan kawan rara (URA) ade snap pic dengan dia tapi gmbar nye kat fon ayu pulak . hee ~ 

.
.


lambat nyee nak tunggu movie OMBAK RINDU . macam mane lah cerite nye . perlukah aku mencintai nya lagi ? cewahh (jiwang kejap)

lepas lepak lepak rara g karok kejap dengan ayu .menyalak tak tentu pasal itulah cara kami .main tibai je lagu ape yang kami nyanyi asal kan suare still ade okayyy. yang penting kami HAPPY TOGETHER :D
korang ade takkkk ? haha . mesti lebih dari rara kan kan . i'ts okay . i'ts alright ! hmm , masa pun nak dekat and then dapat tahu ade bdak klas rara kat tmpat bowling . so , rara pergi lah kat sane menyaksikan mereka bermain . si AYU pun nyebuk nak main jugakk. rara tengokkan aje deh . haha . 




TAMMAT

2 comments:

Darl Eqa said...

Ta karoeke ke kakak? Mst ka ayu suke . hee

cIk Rara said...

karoke jee ~ tau takpe . tapi nak selamat kan duet kami karoke sikit je lagu :)